Buckles

Verzamel je eigen E-commerce orderstromen in een centraal overzicht.

Buckles

E-commerce: De mogelijkheden die webshops, verkoopkanalen en ondersteunende software bieden zijn groots, en eindeloos. Voor elke taak bestaat wel een koppeling met een stukje software wat jou dit werk uit handen neemt. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met boekhoudpakketten waardoor jouw facturen al ingeboekt zijn voor de BTW-aangifte, of een koppeling met een marketingsuite die geautomatiseerde (re)marketingmails verzendt.

Maar met al die keuze ontstaat tegelijkertijd een probleem: hoe zorg je er nu voor dat al deze software op een efficiënte manier aan elkaar gekoppeld is? En nog belangrijker, dat al deze koppelingen op het juiste moment over de juiste informatie beschikken? Daar hebben wij een antwoord op: Buckles.

Meld je aan via Buckles.io

Verbinden van E-commerce systemen

Vanuit onze E-commerce expertise hebben we Buckles ontwikkeld. Buckles fungeert als een centrale hub van orderinformatie waar aangesloten koppelingen mee communiceren. Hierbij kan je denken aan koppelingen met Shopify, WooCommerce, Lightspeed, bol.com en Amazon, Book & Print partijen zoals Transmart, fulfilmentpartijen zoals WSSN en Het Fulfilment Bedrijf en marketingsuites zoals Copernica. Voor deze koppelingen heb je dus geen maatwerkintegratie met je webshop meer nodig, want Buckles levert deze integraties aan.

De koppelingen zijn erop ingericht om onder andere voorraadinformatie, verzendstatussen en Track & Traceinformatie zo efficient mogelijk te beheren. Indien je producten via meerdere verkoopkanalen aanbiedt wordt een voorraadmutatie direct doorgegeven aan alle aangesloten verkoopkanalen – zo verkoop je bijvoorbeeld nooit meer producten dan je op voorraad hebt. Ook wordt het verzamelen van data voor rapportages een stuk gemakkelijker, als je gebruik maakt van een centrale hub zoals Buckles.

Mailnotificaties

Mocht een order niet doorgezet kunnen worden naar een randsysteem, dan stelt Buckles je daarvan op de hoogte middels mailnotificaties. Op deze manier kan je snel orders onderscheppen die anders mogelijk dagenlang in een magazijn blijven liggen vanwege ontbrekende orderinformatie.

Het dashboard is responsive ingericht, en bij elke actie is 'mobile-first' als uitgangspunt genomen.

Mappers

Wil je toch maatwerk uitvoeren op je integraties, bijvoorbeeld omdat je in bepaalde systemen andere SKU’s voor je producten gebruikt, of bundels wil samenstellen? Dat kan met onze Buckles mappers. Deze mappers stellen je in staat om elke variabele die wij binnenkrijgen (of verzenden) om te vormen naar jouw wens. Daarbij kun je gebruik maken van filters en voorwaarden om deze mappers te finetunen.

Benieuwd naar wat Buckles voor jou kan betekenen? Lees er meer over op buckles.io, of meld je direct aan!