Case studies: een kijkje in de technische keuken van CodeBridge.

EuroBOB

Voor EuroBOB hebben wij een native app ontwikkeld in iOS en Android waarmee klanten in hun eigen auto thuis kunnen worden gebracht door een Bob. Met enkele klikken is de rit geboekt, inclusief een actuele prijsberekening op basis van locatie en eventuele tussenstops.

EuroBOB

WeMarket

Voor WeMarket hebben wij een B2B marktplaats ontwikkeld waarop kopers en leveranciers van over de gehele wereld zaken met elkaar kunnen doen. Met een intelligente search en de mogelijkheid tot opschaling is dit systeem goed voorbereid op een hoge serverload.

MARKTPLAATS

HeadFirst.nl

HeadFirst is al ruim twintig jaar het verbindende element tussen Zelfstandig Professionals, Leveranciers en Opdrachtgevers. Om de dienstverlening te blijven vernieuwen, hebben wij recent in een samenwerking HeadFirst Select, de online marktplek voor tijdelijke capaciteit onder handen genomen.

HeadFirst

Workbookers

Vanuit je broekzak een team met specialisten samenstellen. Samen met je collega-recruiters de ideale kandidaten shortlisten. Als zelfstandig professional binnen een paar klikken je eigen profiel online hebben. Dat is Workbookers!

Workbookers

WSSN klantendashboard

Voor de E-fulfilmentpartij WSSN hebben wij het orderdashboard herontwikkeld, en voorzien van intelligente koppelingen met webshops. En met resultaat, want het percentage handmatig ingevoerde orders is gedaald met 75%.

DASHBOARD

FileSender

FileSender is een open-source project wat zich richt op het verzenden van data binnen het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Op aanvraag hebben wij een encryptiemodule ontwikkeld die de data versleuteld verzendt. Daarnaast hebben we ook een geautomatiseerde buildstraat ontwikkeld.

FileSender