HeadFirst.nl

HeadFirst is al ruim twintig jaar het verbindende element tussen Zelfstandig Professionals, Leveranciers en Opdrachtgevers.

HeadFirst.nl

HeadFirst.nl

HeadFirst is al ruim twintig jaar het verbindende element tussen Zelfstandig Professionals, Leveranciers en Opdrachtgevers. Om de dienstverlening te blijven vernieuwen, hebben wij recent in een samenwerking HeadFirst Select, de online marktplek voor tijdelijke capaciteit onder handen genomen. En met een new and improved systeem, was het ook tijd om de website van HeadFirst een facelift te geven.

Gedetailleerd design

Het design en de strategie van de website werd ontwikkeld door Agency No9. Zij verzorgden een compleet en gedetailleerd design, waarin alle designelementen, inclusief effecten en animaties waren meegenomen. Hierdoor konden wij in een vlot tempo de website opzetten, ontwikkelen en afleveren.

Strak. Professioneel. Sexy. Naast het design staat ook de User Experience hoog in het vaandel bij het navigeren van de website.

Moderne uitstraling

Het resultaat van deze grondige ontwikkelstrategie heeft geresulteerd in een prachtig visitekaartje voor HeadFirst. De website heeft de moderne uitstraling en de intuïtieve navigatie die in HeadFirst Select ook terug te vinden is. Daarnaast wordt er voor de website een real-time koppeling met HeadFirst Select voorbereid. Zodat de gegevens, zoals het aantal opdrachten wat uitgezet is en het aantal Zelfstandig professionals wat een opdracht via HeadFirst heeft, automatisch op de website weergegeven wordt.

HeadFirst.nl is responsive ontwikkeld met behulp van Bootstrap, dus het schaalt mee met de schermgrootte van alle devices.

KVK koppeling

Via de website kan je je als Zelfstandig professional of Leverancier van professionals inschrijven voor het Select systeem. Omdat er een aantal persoonlijke en/of zakelijke gegevens gevraagd worden, is gebruiksgemak op deze pagina voorop gezet. Daarom is er een koppeling met het KVK-register gemaakt. Door enkel de bedrijfsnaam in te voeren worden automatisch alle bijbehorende KVK-gegevens opgehaald en ingevuld.